Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 07. 2015. 22:22 >> 22:25
3

SEMINAR ZA MLADE

Razmijenili znanja o zdravim stilovima života

NVO Mladiinfo Montenegro, u saradnji sa organizacijom Mladiinfo Slovensko, sprovela je sedmodnevnu omladinsku razmjenu o zdravim stilovima života „ShapeYourLife“, a kao rezultat druženja nastaće priručnik "Savjeti i trikovi za zdrav život".

Na razmjeni, koja je održana u Prčanju od 22. do 29. juna, učestvovalo je 36 mladih ljudi iz Gruzije, Makedonije, Njemačke, Poljske, Slovačke i Crne Gore.

Mladi su, kako je saopšteno iz te NVO, dobili priliku da u toku sedam dana razmijene iskustva i znanja o zdravim stilovima života, a naročito o zdravoj ishrani, genetski modifikovanoj hrani, sportu za sve i aktivizmu mladih kroz sportske aktivnosti.

Učesnici su se bavili sportom, takmičili u tradicionalnim crnogoskim igrama, pješačili do Kotora i planinarili na brdu Vrmac. Na interkulturalnoj večeri predstavili su tradicionalnu hranu i piće zemalja iz kojih dolaze.

“Nakon predstavljanja Erasmus+ programa i obuke o osnovama pisanja prijedloga projekata, učesnici su u grupama razvijali projektne ideje kako bi gradili buduća partnerstva među organizacijama koje su učestvovale na razmjeni”, saopšteno je iz NVO Mladiinfo.

Oni su najavili da će, kao rezultat sedmodnevnog druženja, kreirati priručnik „Savjeti i trikovi za zdrav život“, koji će se zasnivati na podijeljenim iskustvima i znanjima, savjetima i preporukama učesnika razmjene „Shape Your Life“.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније