Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 07. 2015. 20:04 >> 20:13
1

PRIZNANJE ZA ZNANJE

Majda ponos Crne Gore

Ministar prosvjete Predrag Bošković uručio je danas nagradu Majdi Šukurici, učenici devetog razreda JU OŠ "Dušan Korać" iz Bijelog Polja, koja je osvojila srebrnu medalju iz matematike na 19. Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi, koja je održana od 24. do 27. juna 2015. godine u Beogradu.

Bošković je istakao da je ovo posebna prilika da u Ministarstvu prosvjete ugostimo jednu mladu naučnicu, jedan poseban talenat koji ima Crna Gora.

On je naglasio da Majda predstavlja ponos svih nas i cijele Crne Gore i da će Ministarstvo prosvjete nastaviti da daje podršku mladim ljudima koji postižu izuzetne rezultate na međunarodnim takmičenjima.

Majda Šukurica je kazala da je zahvalna na današnjem prijemu, jer je to znak da je prepoznat njen talenat i da se njen trud cijeni u Crnoj Gori. Majda se posebno zahvalila svima koji su bili uz nju i koji su je podržali na ovom takmičenju.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније