Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 07. 2015. 18:11 >> 20:12
2

PODGORICA

Policajci patroliraju na biciklima

Danas je, u 17 sati, u centru Podgorice, startovala biciklistička policijska patrola. Biciklističke patrole u zoni odgovornosti Centra bezbjednosti Podgorica su uvedene prošlog ljeta.

Kako su kazali iz Uprave policije, ovakvo patroliranje pokazalo se efikasnim zbog intenzivnijeg prisustva policijskih službenika na pojedinim lokacijama koje zbog nedostupnosti, uskih prolaza i slično, nijesu pogodne za obilazak klasičnim patrolnim vozilima. 

Iako biciklističke patrole imaju prevashodno preventivni karakter, policijski službenici angažovani u ovim patrolama su, kako podsjećaju iz policije, prošlog ljeta u nekoliko navrata lišili slobode lica osumnjičena za krivična djela iz oblasti zloupotrebe narkotika od kojih su oduzeli opojne droge, kao i lice osumnjičeno za tešku krađu neposredno nakon što se u centru grada dogodila.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније