Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 07. 2015. 10:56   >>  10:47

MINISTARSTVO RASPISALO

Konkursi za kredite, stipendije i domove

Ministarstvo prosvjete raspisalo je danas konkurse za dodjelu studentskih kredita, stipendija za najbolje studente i talentovane učenike i za prijem u domove učenika i studenata za narednu školsku, odnosno studijsku godinu.


Rok za podnošenje dokumenata za dodjelu studentskih kredita, stipendija najboljim studentima i talentovanim učenicima za školsku 2015/2016 je od 1. septembra do 15. oktobra.

Dokumenta za konkurs za prijem studenata prve godine studija u domove studenata podnosiće se od 17. avgusta do 4. septembra, a za studente ostalih godina studija od 1. do 18. avgusta. Učenici će dokumenta predavati od 10. do 21. avgusta. Tekstovi konkursa sa prijavnim formularima objavljeni su na sajtu Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније