Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 07. 2015. 20:05 >> 20:40
2

"NAĆI NALOGODAVCE"

Osuda ugrožavanja Vojvodića

Nova srpska demokratija saopštila je da je veoma važno da policija pod hitno otkrije one koji su pokušali da ugroze život generalnog direktora RTCG Rada Vojvodića. Taj čin su osudile i druge parlamentarne partije.

Iz NOVE je saopšteno da je posebno važno da se nađu nalogodavci ovog čina. Pokušaj ugrožavanja bezbjednosti generalnog direktora Javnog servisa, najoštrije je osudila i Demokratska narodna partija.

"DNP upozorava cjelokupnu crnogorsku javnost da je i ovaj pokušaj još jedan u nizu onih, kojima se diskredituje Crna Gora u očima cjelokupne međunarodne javnosti, posebno na putu ka EU. DNP se pridružuje svim apelima političkih partija, i svih onih koji pozivaju nadležne institucije da što prije razotkriju počinioce, kao i nalogodavce ovog čina direktnog zastrašivanja", saopštili su iz te stranke.

I Socijalistička narodna partija je pozvala nadležne državne organe da u potpunosti i što prije rasvijetle slučaj ugrožavanja bezbjednosti generalnog direktora RTCG. SNP smatra da su medijske slobode u Crnoj Gori neprikosnovene, odnosno da je svaki atak na njih nedopustiv.

Podsjetimo, pregledom u radionici Radio Televizije Crne Gore slučajno je otkriveno da je na prednjem desnom točku, službenog automobila generalnog direktora Javnog servisa, marke "Pasat" (PG MN 280), brusilicom zasječena noseća spona.

Slučaj je prijavljen policiji i Tužilaštvu, a stručna analiza biće urađena u Forenzičkom centru u Danilovgradu. 

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније