Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 07. 2015. 10:35   >>  10:25

NA 90,7 MHZ

Počinje Radio Petnjica

U ponedjeljak 3. avgusta s radom će početi Radio Petnjica. Riječ je o prvoj i jedinoj radio stanici u Bihoru.

 

Naime, podizanjem reglera na mikseti, u ponedjeljak 3. avgusta u 21 sat, sa talasa Radio Petnjice označiće se početak emitovanja programa.

Nakon toga, u Divan bašti ispred radija biće upriličen svečani i i skormni koktel za prijatelje radija. Program svečanog otvaranja upotpuniće i ansabal „Bjelopoljski tamburaši”

Radio Petnjica biće dostupan na frekvenciji 90,7 Mhz, a program će moći da se čuje i u Beranama,  a dijelom u Bijelom Pulju pa sve do Mojkovca.

"Opština Petnjica je signalom pokrivena 99% a na portalu www.radiopetnjica.me program se može čuti na biloj kojoj tački zemljane kugle", navodi se na Portalu Radio Petnjica.

Programska šema radija je, kako se navodi, prilagođena interesima i potrebama ljudi iz Bihora. Uz obavezni informativni program emitovaće se i tematske emisije iz skoro svih oblasti – poljoprivrede, turizma, ekonomije,  ekologije, obrazovanja ali i sporta i kulture.

Cilj radija je da postane dnevna potreba svakog Bihorca, da postane mjesto gdje će se okupiti, razgovarati, analizirati, kritikovati i hvaliti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније