Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 08. 2015. 23:40   >>  23:48

PREMA KUČIMA

Gori šuma i nisko rastinje

Požar je zahvatio ogroman prostor od Gornje Vrbice do Fundine. Čitalac koji nam je poslao fotografije kaže da je sreo vatrogasno vozilo, ali da se, zbog nepristupačnog terena, veoma teško boriti protiv stihije. Na nekim je mjestima, duž obnovljenog puta prema Kučima, otežana i vožnja zbog smanjene vidljivosti, budući da požari bukte uz samu cestu. Širenje požara ubrzava i blagi povjetarac.

Brda u okolini Podgorice i dalje gore, zabilježio je i naš fotoreporter. Podsjetimo, komandir Službe zaštite Glavnog grada, Andrija Čađenović, izjavio je danas da su aktivna dva požara, u mjestima Dinoša i Fundina.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније