Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

B.Č.J.

23. 09. 2021. 10:10   >>  10. 12. 2021. 12:53 3

PROJEKAT AGENCIJE I UIKSA

Zatvorenici će saditi drveće u dvorištima bolnica i škola

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija ustupaće Agenciji za zaštitu životne sredine zatvorenike, u cilju realizacije projekta "Za ljepšu i zdraviju Crnu Goru", koju ta Agencija realizuje u okviru obilježavanja 30 godina od proglašenja Crne Gore ekološkom državom.

To su dogovorili direktori ove dvije institucije, Milan Gazdić i Milan Tomić, gdje je, kako se navodi u saopštenju, UIKS, kroz svoje djelovanje, dala podršku afirmaciji Crne Gore kao ekološke države i idejama i aktivnostima održivog razvoja države.

"Zatvorenici UIKS-a sadiće drveće u dvorištima bolnica i škola i ta aktivnost, koja će predstavljati njihovu radnu terapiju, biće na volonterskoj osnovi", navodi se u saopštenju Agencije za zaštitu životne sredine.

Cilj je, kako su objasnili, da se do proljeća ozelene bolnički krugovi u zemlji, a ozelenjavanje će se, najavljuju, proširiti i na škole i vrtiće, Dječiji dom Mladost u Bijeloj i ostale ustanove od javnog interesa.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније