Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 05. 2013. 11:33   >>  15:27 3

OPOMENUO OPOZICIJU

Radunović: Reanimirali ste hobotnicu

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović pozvao je putem svog Fejsbuk profila opozicione poslanike koji su sinoć glasali za zaključke poslanika SNP-a Aleksandra Damjanovića da se ne ograđuju od budućih poteza Vlade Crne Gore, koje će ista povući "na krilima njihove podrške".

 

Poslanici SNP-a i DPS-a, uz pomoć Bošnjačke stranke, Demokratske partije i Hrvatske građanske inicijative, usvojili su sinoć prije ponoći zaključke u vezi Kombinata aluminijuma.

„Neka zaborave opravdanja: ’Nismo to mislili’ ili ’Ovo je pogrešno tumačenje’! Bili su upozoreni. Dali su vještačko disanje koruptivno-kriminalnoj hobotnici, i to u za njih bezizlaznoj situaciji, kad ih je napustio, čak, i verifikator svih njihovih nesojluka - Ranko Krivokapić“, napisao je Radunović na društvenoj mreži.

Inače, predloženim zaključcima nove parlamentarne većine treći put u posljednjih više od godinu dana Skupština je zadužila Vladu da raskine ugovor sa ruskim CEAC-om i da nađe “najefikasniji i najekonomičniji” način za povraćaj akcija na državu, bez naknade po bilo kom osnovu i tereta za budžet i građane, a u korist CEAC-a.

Vlada je zadužena za zbrinjavanje prekobrojnih radnika KAP-a i Rudnika boksita, da pronađe model za plaćanje 44 miliona eura duga EPCG, ali i da obezbijedi dalje snabdijevanje KAP-a strujom.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније