Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 05. 2013. 08:55 >> 16:59
2

ĐUKANOVIĆ FORMIRAO TIM

Ministri i savjetnici projekt menadžeri

Premijer Milo Đukanović formirao je tim koji čine najbliži saradnici, a zaduženi su da lično nadgledaju postojeće, ali i buduće investicione projekte, kako bi se efekti razgovora koje svakodnevno ima sa investitorima osjetili već do kraja godine, saznaju Dnevne novine.

Premijer je kao projekt menadžere imenovao lično nekoliko ministara i svojih savjetnika, koji imaju jasna zaduženja da isprate rad, ali i otklone moguće barijere u realizaciji projekata.

Kako pišu Dnevne novine, Đukanoviću će izvještaje podnositi ministri ekonomije, finansija i turizma Vladimir Kavarić, Radoje Žugić i Branimir Gvozdenović, kao i njegovi savjetnici za te oblasti.

Savjetnik za energetski i industrijski razvoj je Ranko Milović, za ekonomiju i finansije Milorad Katnić, a za preduzetništvo i strana ulaganja Aleksandar Tičić. 

Namjera je da započeti projekti na primorju u najkraćem mogućem roku nastave dinamično da se realizuju i donose prihode, kao i da energetski i infrastrukturni projekti na sjeveru dobiju jasne obrise. 

Projektni menadžeri su novina kojom Đukanović želi da izbjegne dosadašnje probleme u realizaciji investicija i njihovo odlaganje.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније