Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 02. 2013. 09:28   >>  09:29

INICIJATIVA

EU: Nekoliko milijardi za zapošljavanje mladih?

Predsjednik Savjeta Evrope Herman Van Rompej predložiće da se, iz sedmogodišnjeg budžeta Evropske unije, izdvoji nekoliko milijardi eura za zapošljavanje mladih Evropljana.

 

,,Ovaj novac će biti dodijeljen najugroženijim regijama, kako bi se zaposlili mladi", piše u saopštenju Rompeja.

Bez posla je u decembru bilo 25,9 miliona osoba u Evropskoj uniji, od kojih 5,7 miliona mlađih od 25 godina.

Evropski čelnici će se sastati u četvrtak i petak u Briselu na novom samitu posvećenom budžetu EU u periodu od naredne do 2020. godine. Ranije su lideri EU saopštili da će teško doći do dogovora oko budžeta Unije za narednih 7 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније