Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 02. 2013. 10:42 >> 11:30

BALKANSKI FORUM

Damjanović na forumu u Solunu

Poslanik Socijalističke narodne partije i predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, Aleksandar Damjanović, na poziv Rokfeler fondacije, boraviće u Solunu od sjutra do subote, 9. februara, gdje će, učestvovati na Balkanskom Forumu o regionalnoj saradnji.

Forum će, kako je saopšteno iz SNP-a, okupiti brojne učesnike sa evropske i međunarodne političke scene. Pored ostalih, učesnici će biti: Ketrin Ešton, visoka predstavnica EU za spoljnju politiku i bezbjednost, Filip Riker, zamjenik pomoćnika Državnog sekretara SAD, zadužen za Jugoistočnu Evropu i Balkan, Džordž Papandreu, bivši premijer Grčke, Andrula Vasiliu, evropska komesarka za obrazovanje.

Učešće su potvrdili i profesori prestižnih svjetskih univerziteta i instituta za međunarodne i ekonomske studije, za integracionu tranziciju, pojedini regionalni ministri energetike, zaštite životne sredine i održivog razvoja, kao i predstavnici civilnog sektora koji se bave pitanjima ekonomije, energetike, integrativnih procesa, turizma, lokalnog razvoja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније