Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

11. 02. 2016. 15:55   >>  15:41

UPCG NAJAVILA

Sjutra okrugli sto sa privrednicima

Okrugli sto sa privrednicima iz sjevernog regiona u okviru kampanje pod nazivom 'Bez barijera. Da posao ne stoji' biće sjutra održana u Bijelom Polju.

“Cilj okruglog stola je otvorena diskusija u kojoj će privrednici ukazati na barijere sa kojima se suočavaju u svakodnevnom poslovanju na lokalnom nivou i predlagati rješenja za njihovo eliminisanje”, navodi se u saopštenju Unije poslodavaca (UPCG).

Okrugli sto organizuju UPCG i Opština Bijelo Polje, u partnerstvu sa Ministarstvom finansija i Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, uz finansijsku podršku Britanske ambasade u Podgorici.

Na okruglom stolu će, između ostalih, govoriti generalni direktor Direktorata za finansijski sistem i unaprijeđenje poslovnog ambijenta u Ministarstvu finansija Bojana Bošković, potpredsjednik Opštine Bijelo Polje Abaz Kujović i generalni sekretar UPCG Suzana Radulović.

„Zaključci okruglog stola u Bijelom Polju biće rezimirani u okviru rezultata cjelokupnog javnog dijaloga pokrenutog u okviru ove kampanje i poslati na razmatranje Savjetu za unaprijeđenje poslovnog ambijenta, regulatornih i strukturnih reformi koji će utvrđivati predloge za eliminisanje i pojednostavljivanje pretjerane regulacije i unapređenje administrativnih procedura. Te preporuke će zatim biti upućene Vladi”, objasnili su iz UPCG.

Okrugli sto u Bijelom Polju je dio aktivnosti kampanje 'Bez barijera. Da posao ne stoji' u okviru projekta Uprava po mjeri građana i biznisa, koji UNDP sprovodi u saradnji sa Ministarstvom finansija, uz finansijsku podršku Ambasade Velike Britanije u Crnoj Gori. Događaj je organizovan u saradnji sa UPCG i Opštinom Bijelo Polje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније