Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 05. 2013. 22:10   >>  22:10 1

U VIŠE GRADOVA

Mljekari će prosipati mlijeko

Proizvođači mlijeka iz Nikšića, Pljevalja, Berana i Danilovgrada najavili su danas da će u 23. maja organizovati proteste tokom kojih će prosipati mlijeko u većini opština u Crnoj Gori.

Predstavnik udruženja stočara sa sjevera Crne Gore, Milko Živković iz Pljevalja, kazao je da se radi o protestu upozorenja.

"Vjerovatno ćemo mlijeko prosipati u blizini zgrada opština, ali ćemo tačne lokacije i satnicu naknadno dogovoriti", kazao je Živković nakon sastanka u Nikšiću.

On je rekao da će proizvođači mlijeka radikalizovati proteste, ukoliko nadležni ne ispune njihove zahtjeve.

Proizvođači zahtijevaju da im se odobre subvencije od po tri centa za povećanje osnovne cijene mlijeka i stočnu hranu, prenosi Mina business.

Predstavnik nikšićkih stočara, Ratko Živković, rekao je da se niko od nadležnih iz Ministarstva poljoprivrede i Udruženja prerađivača, nije odazvao pozivu na današnji sastanak.

"Ovakvo ponašanje je nedopustivo, i očekujemo od nadležnih da nam saopšte da li su Crnoj Gori potrebni sopstveni proizvođači mlijeka", poručio je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније