Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 05. 2016. 08:11 >> 08:09
4

S PET ZVJEZDICA

Arapi bi da grade hotel u Sutomoru

Državni investicioni fond iz Dubaija, Investment Corporation of Dubai (ICD), koji je odnedavno vlasnik Porto Montenegra, zainteresovan je da bude partner u gradnji Papan rizorta, prvog hotela sa pet zvjezdica na sutomorskoj rivijeri.


To je potvrdio Nikola Papan, vlasnik lokacije između Raca i Zelenog pojasa u Sutomoru, gdje treba da bude izgrađen hotel.

"Dobijanje građevinske dozvole za gradnju hotela i promocija našeg idejnog projekta za Papan rizort izazvala je interesovanje, i sad pregovaramo sa investitorima iz Dubaija koji su kupili Porto Montenegro. Očekujem da se razgovori završe na obostrano zadovoljstvo", kazao je Papan za Pobjedu.

On je podsjetio je da je u pitanju prva dobijena građevinska dozvola za gradnju hotela sa pet zvjezdica od Ulcinja do Budve.

Lokacija je na samoj obali, a projekat je osmislio beogradski arhitekta Zoran Petrović.

"Kada se posmatra sa mora, budući hotel liči na brod. Ako ga posmatrate sa magistrale, liči na galeba raširenih krila", objasnio je Papan, dodajući da je projektno rješenje bilo na štandu Crne Gore na sajmu u Milanu.

Objekat će imati 1,7 hiljada metara kvadratnih, osam ekskluzivnih apartmana, četiri depadansa, spa centar, otvoreni bazen i ostale sadržaje, čime će se unaprijediti turistička ponuda ovog dijela obale.

Zavisno od ishoda pregovora sa zainteresovanim investitorima znaće se početak radova, a planirano je da hotel bude završen do kraja naredne godine.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније