Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

25. 05. 2016. 23:15 >> 22:58

U BEČIĆIMA

U subotu počinje konferencija Spark.me

Marketing konferencija Spark.me, koju organizuje kompanija doMEn, biće u subotu i nedjelju održana u hotelu Mediteran u Bečićima.



Iz kompanije doMEn saopšteno je da Spark.me konferencija, čiji je generalni sponzor Crnogorski Telekom, nudi brojne šanse za biznis i na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog i svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, kao i startapove i ljude željne znanja.

„Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, omogući im da unaprijede znanje i poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate“, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji će učestvovati svjetski poznati predavači, među kojima jednan od najpoznatijih marketing stručnjaka, analitičara i pisaca na svijetu, Bryan Solis, bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi's i Activision, Scott Morrison i jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu, John Bradford.

Najavljeno je i učešće internet zvijezde iz San Franciska i savjetnka brojnih startapova, Veronice Belmont, direktora marketinga u Automatticu, Sare Rosso i menadžera proizvoda u kompaniji Facebook, Andrew Songa.

Direktor kompanije doMEn, Nataša Đukanović, kazala je da je Spark.me konferencija dio programa društvene odgovornosti preduzeća doMEn i kao takva zamišljena je kao mjesto koje će zainteresonim za nove tehnologije i načine vođenja biznisa omogućiti da uče od najvećih imena u svojim oblastima na svijetu.

„Vremenom je Spark.me zaista postao mjesto okupljanja lidera iz poslovnog isvijeta tehnologije i inovacija, marketara, startapova i ljudi željnih znanja iz cjelog regiona, kao i jedan od glavnih pokretača internet i startap zajednice regiona. Kao jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Evropi, Crnogorski Telekom je prepoznao našu misiju i treću godinu za redom pružio podršku“, rekla je Đukanović.

Direktor marketinga za rezidencijalni segment u Crnogorskom Telekomu, Nataša Kažić, saopštila je da su u toj kompaniji prepoznali značaj konferencije, jer su i sami kreatori i nosioci inovativnih znanja, koji se trude da savremene tehnologije približe krajnjem korisniku.

„U tom kotekstu, istakla bih našu nedavnu inicijativu - Sea Hero igricu, koja na inovativan i zabavan način u velikoj mjeri doprinosi naučnoj zajednici u borbi protiv demencije, što je razlog zbog kojeg digitalni svijet moramo posmatrati kroz brojne mogućnosti koje nudi”, navela je Kažić.

Ona je dodala da su u Telekomu uvjereni da će konferencija naići i na veliko interesovanje i aktivno učešće korisnika.

„Uvođenjem Magenta 1 linije proizvoda, kojima omogućavamo našim korisnicima da nesmetamo koriste sve usluge gdje god žele, kao i da uz 4G uređaje imaju kvalitetnije korisničko iskustvo u pokretu, cilj nam je da unaprijedimo njihovu svakodnevnicu i učinimo život lakšim”, kazala je Kažić.

Ona smatra da je Spark.me konferencija pravo mjesto da se sazna više i na pravi način razumiju nove tehnologije .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније