Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

30. 05. 2016. 23:08 >> 22:50

MBA SAOPŠTILA

Sajam prilika za povezivanje privrednika

Sajam pod nazivom Mikro, biznis i porodično preduzetništvo, koji je organizovan u Beogradu, predstavlja dobru priliku za povezivanje privrednika, što je trend koji će dobijati na značaju u interesu razvoja ekonomije regiona, ocijenjeno je iz Montenegro biznis alijanse (MBA).


Predstavnici MBA učestvovali su prošle sedmice na sajmu koji je organizovala Privredna komora Beograda (PKB).

U prezentaciji MBA saopšteno je da su takvi susreti značajni kao podsticaj i podrška razvoju biznisa, ali i kao mjesto povezivanja privrednika regiona.

Na sajmu su se, u okviru prezentacije MBA, posebno predstavili njeni članovi CEED Consulting, privatna zdravstvena ustanova Stupovi iz Berana i Univerzitet Donja Gorica.

Na prezentaciji MBA dogovoreno je da se u narednom periodu sajam na istu temu održi i u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније