Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 05. 2016. 19:40 >> 19:23
1

BUDIMPEŠTA

Zlatne medalje za Nikšićko pivo

Nikšićko pivo dobitnik je dvije zlatne medalje za kvalitet na prestižnoj međunarodnoj selekciji kvaliteta Monde Selection 2016.

Zlatne medalje za kvalitet dobilo je Nikšićko pivo u staklenoj boci od pola litra i 0,33 litra.

Menadžer korporativnih komunikacija u pivari Trebjesa, Natalija Milić, saopštila je da prestižna nagrada u godini jubileja ima dodatni značaj.

„Za nas je to potvrda da u pivari Trebjesa i danas, nakon 120 godina, imamo kvalitet koji traje i do sada je nagrađen sa preko 80 priznanja sa relevantnih domaćih i međunarodnih adresa“, kazala je Milić koja je i primila nagrade.

Ona je navela da je Monde Selection jedna od najznačajnijih nagrada u industriji pića i važna je za kompaniju i potrošače, jer predstavlja svojevrsnu garanciju da je proizvod koji konzumiraju najvećeg kvaliteta.

Ceremonija dodjele nagrada održana je u koncertnoj sali Pesti Vigado, u Budimpešti. Monde Selection ima tradiciju koja datira od 1961. godine, a medalje za kvalitet svake godine dodjeljuju se u različitom evropskom gradu.

Na Mondo Selection-u su ove godine učestvovale 84 zemlje i preko tri hiljade proizvoda u različitim kategorijama, koje je ocjenjivalo 70 nezavisnih eksperata.

U ocjenjivanju kategorije piva, vode i negazirana pića Monde Selection sarađuje sa najboljim belgijskim ekspertima u tim oblastima, od kojih su većina hemijski inženjeri i predavači na Institutu Meurice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније