Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

07. 02. 2013. 12:02   >>  12:00

VLADA

Saradnja sa Abu Dabi Razvojnim fondom

Abu Dabi Razvojni fond zainteresovan za finansiranje infrastrukturnih, kao i drugih projekata, važnih za otvaranje novih radnih mjesta u Crnoj Gori, saopšteno iz Ministarstva finansija.

Predstavnici Vlade razgovarali su sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Crnoj Gori, Hafsom Abdulla Al Ulamom i delegacijom Abu Dabi Razvojnog fonda, koju je predvodio generalni direktor Muhamed Saif Al Suwaidi.

Al Ulama je kazala da je jedan od razloga posjete Crnoj Gori, zainteresovanost Abu Dabi Razvojnog fonda da podrži finansiranje projekata u Crnoj Gori.

UAE, kako kaže, podržava politiku realizaciju kvalitetnih infrastrukturnih projekata, što dokazuje uspješna saradnja sa Abu Dabi fondom na projektu vodosnabdijevanja na Cetinju.

U ime Vlade predstavnike UAE su primili ministar finansija Radoje Žugić i ministri saobraćaja  i poljoprivrede, Ivan Brajović i Petar Ivanović.

Razgovaralo se i namjeri Vlade da restrukturira javni dug, kao i podršci bankarskom sektoru, navodi se u saopštenju.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније