Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: D.Ž.

24. 06. 2016. 19:53 >> 19:34

LUŠTICA

Za projekte u Radovićima 40 hiljada eura

Luštica Development će ove godine za podršku projekata u Radovićima i poboljšanje životnih uslova na području Krtola, opredijeliti najmanje 40 hiljada eura, saopštio je izvršni direktor kompanije, Daren Gibson.

On je na sastanku sa predsjednikom Opštine Tivat, Snežanom Matijević, koja je danas boravila u prvoj zvaničnoj posjeti Luštici Beju, kazao da je društveno-odgovorno poslovanje važan segment korporativne filozofije kompanije.

“To je način da uzvratimo zajednici u kojoj radimo. Uz posvećenost razvoju Luštica Beja, istovremeno smo veoma usmjereni i na razvoj našeg najbližeg okruženja, Krtola i Radovića, kao najvećih centara u neposrednom okruženju Luštica Beja, ali i razvoju Tivta i čitave Crne Gore”, rekao je Gibson.

On je, kako se navodi u saopštenju Luštica Developmenta, rekao da će od 150 hiljada eura, koliko je kompanija opredijelila za podršku različitim projektima, organizacijama i ustanovama, skoro jedna trećina biti usmjerena na rješavanje konkretnih potreba stanovnika Radovića.

Matijević je saopštila da je Luštica Development više puta do sada pokazala da razumije potrebe građana Tivta.

“Primjer toga je i odluka menadžmenta da finansira proširenje kapaciteta područnog odjeljenja Javne predškolske ustanove Bambi u Radovićima, čime su stvoreni mnogo bolji uslovi za boravak djece”, dodala je Matijević.

Opština Tivat se, kako je kazala, nada podršci kompanije kada je u pitanju finalizacija izgradnje ambulante u Radovićima.

“Ambulanta bi bila na raspolaganju domaćem stanovništvu i budućim stanovnicima kompleksa Luštica Bej, što bi bilo od vitalnog značaja za unaprijeđenje zdravlja i kvaliteta života“, rekla je Matijević.

Luštica Development je, kako je saopšteno, do sada obezbijedila oko 870 hiljada eura podrške različitim projektima na nivou države, kulturnim i sportskim organizacijama, javnim ustanovama ali i rješavanju pitanja iz oblasti uslova u školama.

Menadžment kompanije Luštica Development, koja će u novi turistički centar na Jadranu investirati 1,1 milijardu eura, predstavio je predstavnicima Opštine Tivat master plan budućeg kompleksa sa sedam hotela, dvije marine, profesionalnim golf terenom s 18 rupa, više od hiljadu stanova, 500 vila kao i sportske sadržaje i druge objekte.

(Mina biznis)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније