Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 06. 2016. 20:19 >> 20:06

110 GODINA POSTOJANJA

Đukanović: Značajan doprinos Luke Bar

Predsjednik Vlade, Milo Đukanović uputio je, povodom 110 godina postojanja Luke Bar, čestitku izvršnom direktoru, Slobu Pajoviću i svim zaposlenim u toj kompaniji.

"Poseban značaj proslavi ovog jubileja daje činjenica da u ovoj godini obilježavamo hiljadu godina državnosti i desetogodišnjicu obnove nezavisnosti Crne Gore, tokom koje je naša zemlja održala i učvrstila unutrašnji poredak, ostvarila značajan uspjeh na međunarodnom planu i približila se standardima savremenog svijeta", navodi se u čestitki Đukanovića.

On, kako je kazao, kao predsjednik Vlade, posebno cijeni ulogu Luke Bar za privredni razvoj zemlje u tom periodu.

"Uvjeren sam da ćete kao društveno odgovorna kompanija, u sinergiji sa svim relevantnim stejkholderima u Crnoj Gori, nastaviti da dajete zapažen doprinos daljem progresu crnogorske ekonomije", naveo je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније