Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: O.Z. [ Mina biznis ]

01. 07. 2016. 14:39 >> 14:28

U CRNOJ GORI

Telenor proslavio 20 godina rada

Kompanija Telenor proslavila je 20. godišnjicu poslovanja sa brojnim partnerima i prijateljima u Tivtu, obilježivši početak telekomunikacija i digitalizacije društva u Crnoj Gori.

Iz kompanije je saopšteno da su na događaju u četvrtak veče predstavljeni važni momenti u istoriji Telenora i ujedno obilježena i digitalizacije društva koja je u toku i u Crnoj Gori, i na 13 tržišta na kojima posluje Telenor grupa.

Crna Gora bila je, kako se navodi u saopštenju, među prvim evropskim državama van granica Norveške u kojima je Telenor grupa proširila poslovanje.

Predsjednik i generalni direktor Telenor grupe, Sigve Brekke, rekao je da Telenor Crna Gora znatno prevazilazi očekivanja kada je riječ o prilagođavanju korisnika na nove tehnološke trendove i rezultatima koje postižu zaposleni, naročito u oblasti tehnologije.

„Naši korisnici u Crnoj Gori vrlo brzo prihvataju tehnološke inovacije. Očekuju puno od nas kao kompanije koja im omogućava bolju povezanost, ali je i sve prisutniji partner u njihovim digitalnim životima”, rekao je Brekke na događaju.

On je kazao da su u Crnoj Gori pronašli izuzetne tehnološke stručnjake, koji su ostvarili odlične rezultate i ovdje i na nekoliko njihovih najzahtjevnijih tržišta.

“Ponosni smo na to što, već 20 godina, pružamo podršku ljudima, kompanijama i crnogorskom društvu. Radujemo se novom digitalnom poglavlju ove priče“, naveo je Brekke.

Od kada je Telenor pokrenuo mobilne glasovne usluge devedesetih godina, korisnici su bili u prilici da dožive niz sve naprednijih tehnologija, iz kojih je nastala savremena ponuda digitalnih usluga. Kompanija Telenor je pokrila cijelu Crnu Goru brzim internetom, a naredni cilj je pokrivanje 70 odsto stanovništva 4G signalom do kraja godine. Vrhunska tehnologija u novoj Tehničkoj zgradi, otvorenoj prošle godine, omogućava održavanje kvaliteta mreže.

Generalni direktor Telenora Crne Gore, Sandra Štajner, kazala je da su uspjeli da zasluže povjerenje korisnika, koji ih prepoznaju po visokom kvalitetu mreže i inovativnim uslugama.

“Crna Gora je na dobrom putu ka još većoj digitalizaciji, a Telenor predvodi taj proces“, rekla je Štajner i dodala da je kompanija izgradila čvrsta partnerstva, koji su doprinijela pozitivnom uticaju na živote ljudi.

Sinoćnoj zabavi prisustvovali su predstavnici Vlade, diplomatskog kora, partneri iz korporativnog i nevladinog sektora, kao i poznate ličnosti i poslovni korisnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније