Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila R.B.

22. 07. 2016. 20:44 >> 20:30
1

POSJETA ĐUKANOVIĆA

Rožaje može doprinijeti razvoju sjevera

Razvojni put opštine Rožaje trebalo bi da bude usmjeren prema privrednom razvoju i stvaranju preduslova za kvalitetniji i bolji život građana, ocijenio je predsjednik Vlade Milo Đukanović nakon razgovora sa čelnicima opštine. Vlada će podržati unaprjeđenje obrazovanja najmlađih stanovnika tog grada i uložiti napor da podstakne dinamičniji razvoj biznisa, industrije i turizma.

Kada se govori o potencijalnim investicijama, govori se o velikim ulaganjima, većem zapošljavanju, otvaranju firmi koje mogu da pokrenu privredni razvoj grada, upravo je to predočio domaćinima u Rožajama premijer Milo Đukanović, jer opština sa svojim potencijalima može da doprinese razvoju i svog kraja i sjeverne regije.

Čulo se i to da, nakon finansijske konsolidacije, Rožaje ima kapaciteta da iz svog budžeta izdvaja sredstva za projekte.

Sa Đukanovićem su u Rožajama bili potpredsjednici Vlade Rafet Husović i Petar Ivanović, ministri ekonomije i održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i Vladimir Kavarić, kao i predsjednik Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda Zoran Vukčević i generalni direktor Direktorata za budžet Ministarstva finansija Nikola Vukićević.

U okviru posjete opštini Rožaje, Đukanović je obišao pogon panela "Sandžakli Mobilija“. Otvoren je Dnevni centar za djecu s posebnim potrebama na Bandžovom brdu u koji je Vlada uložila više od pola miliona eura.

 

Vanja Rakonjac, TVCG

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније