Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2016. 17:36 >> 17:17

CRNA GORA - JORDAN

Vujanović: Saradnja privrednih komora važna

Saradnja privrednih komora Crne Gore i Jordana znatno doprinosi razvoju ekonomskih odnosa dvije države, ocijenio je crnogorski predsjednik Filip Vujanović.

On je na sastanku sa delegacijama privrednih komora dvije države rekao da očekuje dogovor o krajnje konkretnim oblicima saradnje, ocjenjujući da za to postoje široke mogućnosti.

Predsjednici privrednih komora Jordana i Crne Gore su Vujanovića, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, informisali da je danas u Podgorici održan poslovni forum privrednika dvije države.

“Tom prilikom pokazan je interes za saradnju u oblasti turizma, poljoprivrede, zdravstva i farmaceutske industrije, kao i zajedničkoj spremnosti da se iskoriste prostori za tu saradnju”, navodi se u saopštenju.

Na sastanku je konstatovan poseban značaj posjete Vujanovića Jordanu 2013. godine, kao i poslovnog foruma koji je tom prilikom održan u Amanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније