Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj. [ Mina Business ]

28. 09. 2016. 08:09 >> 17:12

BJELASICA RADA

Radnici ne daju da se imovina proda

Radnici fabrike mineralne vode Bjelasica Rada okupili su se u utorak ispred kompanije i zaključali njenu kapiju kako bi, kako su kazali, spriječili dalju prodaju imovine.

 

 

Radnici su u ponedjeljak, kako piše Pobjeda, spriječili prodaju vozila iz kruga preduzeća.

"Brzo smo se okupili i spriječili da izađe vozilo iz kruga fabrike, jer necemo dozvoliti da se prodaje naša imovina. Prodali su i repromaterijal koji je bio obezbijeđen za proizvodnju, pekaru i zemljište tako da bukvalno radnicima ne ostaje ništa", kazao je predstavnik radnika Čedomir Popović.

Radnici su se, kako je dodao, dogovorili da radikalizuju proteste i od 5. oktobra će štrajkovati glađu ispred zgrade Vlade u Podgorici sve do ispunjenja zahtjeva.

Radnici kojima se duguje osam plata, doprinosi za sedam godina i otpremnine garantovane sporazumom, odlučni su da istraju u svojim zahtjevima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније