Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj.

29. 09. 2016. 12:20 >> 12:11

SASTANAK SA VUJANOVIĆEM

Kineska provincija razmatra investicije u CG

Članovi delegacije kineske provincije Kvin Džou koji su se sastali sa predsjednikom Filipom Vujanovićem smatraju da u oblasti turizma, obrazovanja i industrije postoje značajne mogućnosti saradnje sa šansom za investicije.

 

Vujanović primio je danas u Podgorici delegaciju Vlade provincije Kvin Džou, koja boravi u radnoj posjeti Crnoj Gori na poziv Asocijacije kinesko-crnogorskog Društva prijateljstva.

“Predsjednik je i ovom prilikom iskazao zadovoljstvo vrlo intezivnom saradnjom Crne Gore i Kine u brojnim oblastima kao i jasnom perspektivom daljeg unapređenja tih odnosa. U okviru te saradnje značajunu mogućnosti su i u unapređenju  saradnje Crne Gore i provincije Kvin Džou sa kojom je potpisan sporazum o saradnji uz nesumnjivo postojanje obostranog interesa za nju”, navodi se u saopštenju iz Vujanovićevog kabineta.

Članovi delegacije te Kineske provincije na čelu sa šefom delegacije Čen God konstatovali su da u oblsti turizma, obrazovanja i industrije postoje značajne mogućnosti  saradnje sa šansom za investicije, te da ova provincija ima saradnju sa brojnim državama Evrope.

“Iskazali su zadovoljstvo da će prilikom posjete imati sastanke u Privrednoj komori i Turističkoj organizaciji Crne Gore uz očekivanje da će se tokom tih sastanaka utvrditi konkretne mogućnosti saradnje”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније