Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: B.V.

08. 10. 2016. 14:55 >> 14:40
9

NOVI POSAO

Lukšić direktor PwC-a za region

Bivši crnogorski premijer i doskorašnji ministar inostranih poslova Igor Lukšić novi je direktor kompanije Prajs Voterhaus Kupers (PricewaterhouseCoopers - PwC) za jugoistočnu Evropu.

 

Sa te pozicije je učestvovao i na konferenciji "Engleski i razvoj" koja se održala u srijedu u Podgorici.

Lukšić je krajem avgusta povukao kandidaturu za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija zbog lošeg plasmana u dva kruga nezvaničnog glasanja u Savjetu bezbjednosti UN.

Lukšić, koji je ekonomista i u PwC-u zadužen za region, posao operativno obavlja iz Crne Gore, pišu Vijesti.

On je prošle godine uoči stranačkog kongresa vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) nagovijestio povlačenje iz politike, a stranka ga nije kandidovala niti na jednu od važnih stranačkih dužnosti.

Vlada je odlučila krajem 2015. da Lukšića kandiduje za generalnog sekretara UN.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније