Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

21. 10. 2016. 20:19 >> 19:57
1

RASPISAN DANAS

Konkurs za izvršnog direktora EKIP-a

Savjet Agencije za elekronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) raspisao je danas konkurs za izbor izvršnog direktora tog regulatora.

Rok za dostavu prijava je 15 dana od objavljivanja konkursa.

Pravo da se prijavi na konkurs ima svaki crnogorski državljanin sa prebivalištem u Crnoj Gori, koji osim opštih zadovoljava i posebne uslove propisane Zakonom o elektronskim komunikacijama.

Ti uslovi se odnose na posjedovanje kvalifikacije visokog obrazovanja obima 240 kredita, odnosno završen studijski program u četvorogodišnjem trajanju iz oblasti elektrotehnike, poštanskog saobraćaja, ekonomije ili prava.

Uslov je i da zainteresovani imaju najmanje pet godina iskustva na poslovima iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti, da nijesu poslanici i odbornici, kao ni osobe koju bira, imenuje ili postavlja predsjednik Crne Gore, Skupština, Vlada ili skupština lokalne samouprave.

Uslov je i da osoba koja planira da se prijavi nije funkcioner političkih stranaka i da nije član organa upravljanja, vlasnik, akcionar ili vlasnik udjela, kao i osoba koja je u radnom odnosu ili obavlja druge poslove u preduzećima na koja se primjenjuje Zakon o elektronskim komunikacijama ili zakon kojim je uređena oblast poštanske djelatnosti.

Zainteresovani mogu dostaviti i podatke o dužini i vrsti radnog iskustva, posebnim specijalizacijama iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti, kao i o poznavanju stranih jezika.

Prijave sa dokumentacijom i dokazima dostavljaju se arhivi EKIP-a, svakog radnog dana od osam do 16 sati.

Izvršni direktor EKIP-a sada je Zoran Sekulić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније