Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 02. 2013. 15:30   >>  15:29

SAD - INVESTICIJE

Predstavljene mogućnosti za ulaganje

Ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, predstavio je na Nacionalnom molitvenom doručku u Vašingtonu mogućnosti za investiranje u Crnu Goru, sa posebnim akcentom na jedinstvu turističku ponudu koja kombinuje potencijale sjevera i juga.

Gvozdenović je, kako je saopšteno, visokim američkim zvaničnicima predstavio aktivnosti Crne Gore na privlačenju stranih direktnih investicija, a razgovarano je i o daljem napretku vezano za proces učlanjenja u EU i NATO.

Iz Ministarstva je saopšteno da je Gvozdenović u razgovorima sa liderima iz regiona, Brazila, Indije, Austrije, Jordana, Katara, Njemačke i Mađarske predstavio potencijale za ulaganje u Crnu Goru.

Na Nacionalnom molitvenom doručku, na kojem je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama, glavni govornik, domaćini su i dva senatora – iz redova Demokratske i Republikanske stranke, s obzirom da je jedna od osnovnih odrednica kojom se rukovode učesnici, duh tolerancije, suživota i međusobnog razumijevanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније