Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ Objavila R.B. ]

02. 12. 2016. 21:03 >> 20:40

PORUKA PREMIJERA

"Prema zaposlenima samo po zakonu"

Premijer Duško Marković pozvao je danas nadležne ministre da provjere medijske navode da u pojedinim privrednim društvima poslodavci ne pokazuju adekvatan odnos prema zaposlenima, tvrdeći da za to imaju podršku Vlade.

"Želim da pošaljem jasnu poruku da takva praksa nije dobra, jer na zaposlenima počivaju vrijednosti koje se stvaraju“, rekao je Marković na sjednici Vlade.

Kako je saopšteno nakon sjednice, Marković je kazao da treba afirmisati i investitore i investicije, ali da mora postojati red i na zakonu zasnovan odnos prema zaposlenima, uz uvažavanje socijalnih partnera.

U okviru kadrovskih pitanja, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte, kojim će predsjedavati Marković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније