Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila R.B.

16. 12. 2016. 18:32   >>  18:11

ZAMIJENIO LIANGA

Hei Shiqiang na čelu CRBC Montenegro

Hei Shiqiang novi je izvršni direktor kompanije CRBC Montenegro. Kako je saopšteno iz kompanije, Hei Shigiang je na poziciji izvršnog direktora CRBC Montenegro naslijedio Gao Lianga, koji karijeru nastavlja u China Communications Construction Group.

U radnoj biografiji Shiqianga, kako se navodi, ističu se impozantni građevinski objekti, kao što su projekti Pupinov most, građen u Srbiji u periodu 2013. – 2015., kao i Suramadu most, građen u Indoneziji, u periodu 2005. – 2011.

Most Suramadu povezao je ostrva Java i Madura u Indoneziji, gdje je to ujedno i najduži most, 5.4 kilometra. Pupinov most u Beogradu povezuje Zemun i Borču, preko Dunava i dužine je 1.4 kilometra. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније