Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

07. 02. 2017. 19:26 >> 19:01

IGRE NA SREĆU

Nije formirana Radna grupa za izradu Zakona

Ministarstvo finansija nikada nije formiralo Radnu grupu za izradu Zakona o igrama na sreću, niti postoji radna verzija tog Zakona, saopšteno je iz tog resora.

"Od donošenja Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću koji je Vlada usvojila 2011. godine, a koji 2012. godine nije usvojen u skupštinskoj proceduri, Ministarstvo finansija nikada nije formiralo Radnu grupu za izradu zakona, niti postoji radna verzija ovog Zakona", kaže se u saopštenju.

Ministarstvo je, kako se navodi, posvećeno pripremi teksta novog Zakona o igrama na sreću.

Trenutno su, dodaje se, u fazi angažovanja konsultanta za izradu radne verzije Zakona.

"Nakon njegove pripreme tekst će, u skladu sa propisima, biti dostupan javnosti kroz mehanizam javne rasprave, putem koje će sve zainteresovane strane biti u prilici da doprinesu izradi što kvalitetnijih rješenja", poručili su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније