Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Milan Šćekić, TVCG

08. 02. 2017. 16:10   >>  15:50 3

BOLJI IZVOZ

Povećani prihodi Luke Bar

Luka Bar prošlu godinu završila je sa prihodom od milion eura. Za ovu godinu planovi su ambiciozniji na šta će, kako kažu u toj kompaniji, uticati i povećani izvoz rude boksita iz Nikšića. Trenutno se tovari stotinu hiljada tona boksita u kiparski brod koji za koji dan kreće ka Kini.

Za ovu godinu je već ugovreno milion i 750 hiljada tona pretovara, saopštio je za TVCG izvršni direktor Luke Bar, Slobodan Pajović.

"U razgovorima smo za još neke poslove, pa će možda pretovari biti i veći ako se uspiju dogovoriti ti novi aranžmani", kazao je Pajović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније