Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

16. 02. 2017. 08:38 >> 08:15
1

DANAS PROVJERE

Pet kandidata za člana DRI

Na konkurs za člana Senata Državne revizorske institucije (DRI) prijavilo se pet kandidata, saznaje Pobjeda.

 

Prema informacijama tog lista, kandidati su Zoran Jelić, Neli Ćuković, Sonja Smolović, Milan Kastratović i Aleksandar Vučinić.

Dva predstavnika skupštinskog Odbora za ekonomiju, koji je raspisao konkurs krajem prošlog mjeseca, Branko Čavor i Jovanka Laličić danas će provjeriti validnost prijava kandidata.

Rok za podnošenje prijava istekao je prošlog petka. Prije nego što parlamentu predloži jednog od ovih kandidata, skupštinski odbor će organizovati kontrolno saslušanje svih, pošto se, kako je ranije ocijenjeno, radi o izuzetno značajnoj poziciji.

Predsjednik Odbora dr Vujica Lazović tada je istakao da se i za neke mnogo manje značajne pozicije sprovodi procedura saslušanja u parlamentarnim odborima. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније