Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

25. 02. 2017. 21:37 >> 21:16
1

AZMONT SAOPŠTIO

"Nijesmo odustali od gradnje marine"

Kompanija Azmont Investments je u ovom trenutku samo privremeno odustala od zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju marine - luke nautičkog turizma u Kumborui to isključivo iz formalnog razloga, saopštila je ta kompanija.

Iz Azmonta su, reagujući na vijest da je Ministarstvo održivog razvoja i turizma obustavilo je postupak izdavanja građevinske dozvole za izgradnju marine, istakli da,  u skladu sa pravilnikom o načinu izrade, razmjeri i bližoj sadržini tehničke dokumentacije, grafička dokumentacija između ostalog treba da sadrži i elaborat parcelacije po planskom dokumentu, ovjeren od strane organa uprave nadležnog za poslove katastra.

"Dodatno, iz objektivnih razloga predmetni elaborat nije završen i ovjeren od strane nadležnog organa. U ovom trenutku u toku je izrada predmetnog elaborata. Isti elaborat će nakon ovjere poslužiti kao osnov za zaključenje aneksa ugovora o korišćenju morskog dobra, što je već usaglašeno sa predstavnicima Morskog dobra", objasnili su iz te kompanije.

Napomenuli su da će nakon izvršenja te dvije formalne aktivnosti odmah obnoviti zahtjev za izdavanje građevinske dozvole i  pribaviti je u zakonom propisanom roku.

Još jednom želimo da naglasimo da se izgradnja Portonovi rizorta nastavlja shodno planovima, a to uključuje i najmoderniju Marinu koja će biti sastavni dio", saopšteno je iz Azmonta.

Objasnili su da pripremni radovi na izgradnji marine nautičkog turizma traju više od godinu dana.

"Do sada, kompanija Azmont Investments kao glavni investitor Potonovi rizorta koji je u nastanku, uradila je kompletan idejni projekat luke nautičkog turizma. Idejni projekat je revidiran i dobijen je pozitivan izvještaj o reviziji istog. Takođe, u najvećoj mjeri završena je izrada glavnog projekta", kazali su iz Azmonta.

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније