Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

31. 03. 2017. 15:01   >>  14:35

KOLAŠIN 1600

Novi rok za dostavljanje ponuda 28. april

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte produžio je do 28. aprila rok za dostavljanje ponuda za davanje u dugoročni zakup zemljišta za izgradnju baznog naselja planinskog centra Kolašin 1600.

Rok za dostavljanje ponuda produžen je 15. put, dok je prethodni isticao danas.

U dugoročni zakup ponuđena je zona planinskog centra Kolašin 1600, u južnom dijelu područja Bjelasice na teritoriji kolašinske Opštine, u sjevernom dijelu planinskog centra, povšine 27,19 hektara. Zemljište se nudi u zakup na period od 31 do najviše 90 godina.

U zakup se daje i bazno naselje planinskog centra, koje čini centralno naselje sa hotelima, apartmanima, recepcijom i javnim sadržajima, zona zasebnih grupacija sa objektima jedno porodičnih smještajnih jedinica i površina za polazište ski liftova.

Unutar baznog naselja planirana je mreža pješačkih komunikacija koja povezuje sve sadržaje naselja i omogućava prirodno kretanje korisnicima. Zona ski staza je interpolirana u zonu baznog naselja na način da obezbjeđuje idealnu dostupnost skijašima.

Planirano je i da se unutar zone izgradi mreža internih saobraćajnica za pristup grupacijama planiranih objekata. Pristup baznom naselju organizovan je iz pravca Kolašina 1450 i iz putnog pravca Lubnice-Berane.

U zakup je ponuđeno i zemljište koje je predmet turističke valorizacije i koje čini više katastarskih parcela.

Na tenderu mogu učestvovati zainteresovani građani i preduzeća, uključujući i konzorcijume, koji podnesu zahtjev, plate naknadu za dobijanje tenderske dokumentacije i potpišu izjavu o povjerljivosti. Naknada za tendersku dokumentaciju košta pet hiljada eura.

Na tenderu mogu učestvovati i konzorcijumi, pod uslovom da barem jedan član ispunjava kvalifikacione uslove, podijeljene u dvije grupe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније