Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 06. 2013. 08:14 >> 10:01
8

O KAP-U U RUSIJI

Deripaska pozvao menadžere na raport

Nakon što je pokrenuta procedura uvođenja stečaja u Kombinat aluminijuma Podgorica KAP, ruski menadžment dobio je poziv iz kompanje Olega Deripaske za sastanak u Rusiji, saznaju Dnevne novine.

Centralno evropska aluminijumska kompanija CEAC traži detaljne informacije o razvoju događaja, kao i konsultacije za preduzimanje daljih koraka.

Nova situacija u KAP-u možda nije iznenadila koliko uznemirila ruski menadžment. Hitan sastanak koji im je stigao iz ruske prijestonice, kako saznaju Dnevne novine, okupiće Deripasku i ruski menadžment kako bi definisali njihove dalje poteze po pitanju razvoja događaja u fabrici.

Podsjećamo da je ranije iz En plus grupe saopšteno, da ih Vlada nije konsultovala prilikom predavanja zahtjeva za pokretanje stečajnog postupka, a kako su naveli, dug KAP-a prema njima iznosi 91,6 miliona eura, što će ih, ukoliko se stečaj uvede, činiti najvećim potražiocima. KAP duguje Vladi 40 miliona eura, a Elektroprivredi 44 miliona.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније