Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

21. 04. 2017. 18:26 >> 18:00

ODBOR EPCG

Izabrali nove rukovodioce u Snabdijevanju

Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) imenovao je na redovnoj sjednici nove rukovodioce u Funkcionalnoj cjelini Snabdijevanje, Direkciji za upravljanje energijom i hidroelektranama (HE) Perućica i Piva.

“Odbor direktora EPCG je na redovnoj sjednici, a na predlog izvršnog direktora, donio odluku o novim kadrovskim rješenjima u kompaniji u cilju daljeg razvoja preduzeća i stalnog unaprijeđenja u sferi menadžmenta“, navodi se u saopštnju.

Za novog izvršnog rukovodioca FC Snabdijevanje imenovan je Nikola Bezmarević, dosadašnji rukovodilac Regionalnog centra Nikšić u toj funkcionalnoj cjelini.

“Novi izvršni rukovodilac Direkcije za upravljanje energijom je Darko Krivokapić, stručnjak sa zavidnim referencama sticanim na odgovornim poslovima u kompaniji, dok je za pomoćnika izvršnog direktora u toj Direkciji imenovan Roberto Pozzi, sa bogatim međunarodnim iskustvom iz te oblasti”, rekli su iz EPCG.

Novi direktor HE Perućica je Dragan Čizmović, sa dugogodišnjim iskustvom u EPCG, koji je i do sada obavljao niz odgovornih i rukovodnih funkcija u kompaniji, a direktor HE Piva, Dragomir Blagojević, dosadašnji šef službe za mašinsko održavanje u HE Perućica.

“Odbor direktora je zahvalio dosadašnjim rukovodiocima u djelovima EPCG, na odgovornom i predanom radu u prethodnom periodu. Oni će saglasno potrebama kompanije biti raspoređeni na druge, odgovarajuće poslove u kompaniji”, zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније