Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

21. 04. 2017. 20:13 >> 19:46

ERSTE BANKA

Nova filijala u poslovnom centru Biznis siti

Erste banka otvorila je novu filijalu u Podgorici u poslovnom centru Business City, u kojem je smješten Siti Mol (City Mall).

"Klijentima će u novoj filijali biti na raspolaganju sve bankarske usluge u prostoru opremljenom prema najnovijim standardima Erste grupe, sa dodatnim funkcionalnostima. Filijala je prilagođena osobama sa invaliditetom i ima pult za nesmetan pristup osobama u kolicima“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su kazali da novi koncept dizajna podiže enterijersko rješenje na viši nivo, čime se postiže elegantnije i prijatnije okruženje za klijente i zaposlene.

Direktor Sektora za stanovništvo u Erste banci, Relja Đurović, saopštio je da uporedo sa širenjem i osavremenjavanjem mreže filijala intenzivno rade i na podizanju kvaliteta usluge koju pružaju klijentima.

"U kontinuitetu mjerimo zadovoljstvo klijenata uslugom koju im pružamo i organizujemo brojne obuke iz različitih oblasti bankarskog poslovanja za zaposlene u prodajnoj mreži, sa ciljem uspostavljanja prepoznatljivog standarda usluge“, rekao je Đurović.

Novi koncept filijale, kako je dodao, podržava ta nastojanja, jer nudi prisniji kontakt sa klijentima i posebne prostore namijenjene različitim potrebama.

Ukupna površina filijale je 290 kvadratnih metara. Na prostranom prizemlju, površine 210 kvadratnih metara, nalaze se šalteri, pultovi za osobe sa invaliditetom i za brze informacije i konsultacije, posebne sale za sastanke s klijentima, bankomat, dnevno-noćni trezor, kao i Medo Štedo kutak u kojem se najmlađi mogu zabaviti dok su njihovi roditelji na blagajni ili na sastanku sa savjetnikom.

Filijala Este banke u Biznis siti (Business City) je otvorena za klijente od ponedjeljka do subote od osam sati do 20 sati, a samouslužni dio sa bankomatom i dnevno-noćnim trezorom na raspolaganju je 24 sata dnevno.

Do kraja maja će uporedo raditi i šalteri u filijali u Studentskoj ulici u City kvartu, iz koje je kreditno poslovanje već premješteno u novi prostor u Biznis siti objektu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније