Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj. [ Mina Business/ N1 ]

26. 04. 2017. 12:13 >> 11:54
18

ZBOG PESTICIDA I PLASTIKE

Zabranjen uvoz vina iz Plantaža u Rusiju

Ruska služba Rospotrebnadzor zabranila je uvoz u Rusiju crnogorskih vina Plantaže, jer su u njima pronađeni sadržaji pesticida i plastike.

Kako prenosi portal N1, federalna služba za nadzor otkrila je u ovoj godini 24 partije alkoholnih proizvoda Plantaža u kojima je tokom kontrole otkriven sadržaj pesticida i plastike, zbog čega su proizvodi koji ne odgovaraju standardima povučeni sa tržišta.

 Materijali su predsti sudu, prenosi N1.

Kompanija, uprkos upozorenjima, nije dostavila informacije da je eliminisala nedostatke, zbog čega je od danas obustavljen uvoz alkoholnih pića Plantaža u Rusiju. 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније