Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Ivana Šebek, TVCG

12. 05. 2017. 19:59 >> 19:32

MARKOVIĆ NAGLASIO

Predano radimo na poslovnom ambijentu

I pored toga što je Vlada projektovala rast od 3,2 odsto ove godine, najkredibilniji međunarodni partneri predviđaju višu stopu, a sve zbog na pravi način realizovanih investicija i mjera Vlade, kazao je premijer Duško Marković na svečanoj sjednici održanoj povodom 15 godina postojanja Unije poslodavaca. Posebno je istaknut značaj Socijalnog savjeta i dijaloga na relaciji Vlada - poslodavci - sindikat.

Vlada predano radi na stvaranju svih uslova i adekvatnog poslovnog ambijenta, kaže premijer Duško Marković. A preduslov sveobuhvatnog državnog razvoja je kvalitetna infrastruktura.

Marković je podsjetio da je članstvo Crne Gore u NATO garant za investicije, ali i za odličan imidž naše zemlje u svijetu. 

U susret nam ide povećanje javnog duga do 2019., a sve radi obezbjeđenja upravo razvoja, kaže premijer.

Unija poslodavaca zastupa interese preduzetnika i samostalno poslodavačko udruženje, preduslov je čiste demokratije, kaze Svetlana Vuksanović.

Unija poslodavaca blisko sarađuje sa Međunarodnom organizacijom rada na čiju je inicijativu i osnovana. Unija poslodavaca Crne Gore okuplja preduzetnike od 9. aprila 2002. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније