Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj.

16. 05. 2017. 15:59 >> 16:08

PU I MBA

Bijela lista dokaz uspješne saradnje

Širenjem Bijele liste firmi sa najvećom fiskalnom disciplinom Poreska uprava Crne Gore pokazala je spremnost da podrži poslovanje firmi koje redovno izmiruju obaveze prema državi, a time i utiču na razvoj biznisa u Crnoj Gori, saopšteno je iz Montenegro Biznis Alijanse (MBA)

 

“Ova inicijativa, odnosno sporazum MBA i Poreske uprave da se proširi broj malih i srednjih preduzeća na Bijeloj listi pokazuje se sve više opravdanom. Jer, izuzetno je važno da se neka firma nađe na Bijeloj listi zbog njenog poslovnog ugleda i brojnih benefita koji iz toga mogu da nastanu, kako u dijelu saradnje sa poslovnim partnerima, tako i u kontakatima sa finansijskim institucijama”, navoidi se u saopštenju.

Iz MBA su kazali da ih raduje činjenica što su predstavnici Poreske uprave odmah prihvatili ovu inicijativu MBA.

“Ovo je lijep primjer uspješne saradnje privatnog i javnog sektora motivisan željom da se u svim segmentima i u kontinuitetu stvaraju uslovi za kreiranje što podsticajnijeg poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, što je bez sumnje neophodan uslov za razvoj naše ekonomije i rast standarda naših građana”, nabodi se u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније