Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

27. 05. 2017. 08:10 >> 07:53
8

STATIS OCIJENIO

NATO garant za investitore

Ulazak Crne Gore u NATO znači mnogo za investitore i njihovu sigurnost ulaganja, i sigurno će biti podsticaj za priliv novog stranog kapitala, smatra grčki biznismen Petros Stathis.

 

U intervjuu Dnevnim novimama je rekao da ulazak u NATO znači prihvatanje cijelog seta standarda koji važe u zapadnom svijetu.

"A tu je prvenstveno borba protiv korupcije, sigurnost ulaganja i pravila koja ih prate, sistem vrijednosti gdje je investicija osigurana, a samim tim i svi oni koji rade i žive od tih investicija i stvaraju kapital. Posljednje što investitor želi je da ne zna kakva će pravila igre biti sjutra i koja će struja prevladati. Nakon pristupanja NATO-u i već odavno jasnog opredjeljenja da Crna Gora pristupi EU, prihvatajući njene standarde stvari su jasne i zaključane, po mom mišljenju, na najbolji mogući način”, rekao je Statis.

Najavio je da će rekonstrukcija hotela Maestral će biti završena 1. juna, kao što je i bilo predviđeno, kada će biti i nezvanično otvaranje.

"Zvanična ceremonija otvaranja biće organizovana 1. jula. U renoviranje je uloženo 22,5 miliona, a kupljen je za ukupno 32 miliona, tako da ukupna investicija inzosi 54,5 miliona eura, tako da će to sada zaista biti pravi hotel s pet zvjezdica U njemu će poslovati jedan od najluksuznijih kazina na balkanu koji je ujedno i prvi u Crnoj Gori da je član Evropske asocijacije kazina", kazao je Statis.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније