Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

19. 06. 2017. 18:15 >> 17:55

KEBBE - ŽUGIĆ

Liban zainteresovan za ulaganja u CG

Libanski investitori su zainteresovani da ulažu u Crnu Goru, saopštio je počasni generalni konzul Crne Gore u Libanu, Marwan Paul Kebbe na sastanu sa guvernerom Centralne banke (CBCG), Radojem Žugićem.

Kebbe je, kako je saopšteno iz CBCG, upoznao Žugića sa aktuelnim ekonomskim kretanjima u Libanu i prenio interesovanje libanskih investitora da ulažu u Crnu Goru.

"Na sastanku je dogovorena priprema sastanka guvernera Crne Gore i Libana, u pravcu definisanja konkretnih polja buduće saradnje", navodi se u saopštenju.

Žugić je rekao da je CBCG otvorena za komunikaciju i pružanje podrške procesu povezivanja crnogorskih i libanskih kompanija, te stvaranju preduslova za intenziviranje ekonomske saradnje dviju zemalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније