Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila R.B.

19. 06. 2017. 19:04   >>  20:02 8

NURKOVIĆ ODGOVORIO

"Konjevićeve nebuloze i populizam"

Izjave gospodina Konjevića su obične nebuloze i populistička priča, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković, komentarišući, u izjavi datoj Radiju Crne Gore, današnje obraćanje potpredsjednika SDP-a Raška Konjevića u kome je Nurkovića optužio da je, nedavno, Montenegro Airlinesu dodijelio pomoć od dva miliona eura, kako bi ta kompanija izmirila obaveze prema Prvoj banci.

"Ni o kakvoj se državnoj pomoći ne radi", kazao je Nurković. 

Naravno, sa problemima sa kojima se suočava Montenegro erlajnz se suočavamo ozbiljno, rekao je ministar saobtaćaja. 

"Da su gospodin Konjević i njegovi partijski drugovi radili posao kako treba, vjerovatno MA ne bi bio u problemima i mi ne bi radili na tom poslu i trenutno ne bi rješavali probleme i dubioze sa kojima se taj subjekt suočava", kazao je Nurković.

On je naglasio da, ukoliko specijalnom tužiocu Milivoju Katniću budu potrebne informacije i dokumentacija, on će ih tražiti "i mi ćemo je, naravno, dostaviti".

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније