Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

21. 06. 2017. 13:45 >> 13:17
2

ATINA-PODGORICA

Uspostavljena avio linija s Grčkom

Zvanično je uspostavljena avionska linija Atina - Podgorica. Grčku i Crnu Goru povezala je najveća tamošnja aviokompanija Aegean airlines.

 

Letovi će se, kako je saopšteno iz Aerodroma Crne Gore, obavljati dva puta sedmično, srijedom i nedjeljom sa polaskom u 8:55 iz Atine i predviđenim dolaskom u Podgoricu u 9:30 po lokalnom vremenu.

Polazak aviona iz Podgorice za Atinu planiran je za deset sati.

"Grčka kompanija koristiće na toj ruti letjelicu Bombardier Dash Q400 kapaciteta 78 sjedišta. Prvi avion Aegean airlinesa dočekan je na Aerodromu Podgorica uz tradicionalni pozdrav vodenim topovima. Planirano je da linija traje do 10. septembra, ali postoji mogućnost i da se ona nastavi tokom cijele godine", navodi se u saopštenju.

Uspostavljanjem nove linije, prve direktne sa Atinom, dodatno je poboljšana aviodostupnost Crne Gore i olakšan je dolazak turista do naše zemlje, što svakako doprinosi cjelokupnoj turističkoj privredi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније