Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

05. 07. 2017. 07:45   >>  07:17 5

KOMPANIJA MONTEPUT

Direktorima bonusi po 2.840€

Kompanija Monteput odlučila je da iz dobiti za prošlu godinu podijeli 101,1 hiljadu EUR bonusa direktorima i radnicima.


Iz menadžmenta kompanije Pobjedi je saopšteno da su bonuse od po 2.840 eura dobili su članovi Odbora direktora Jusuf Kalamperović, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović i ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, tadašnji izvršni direktor, a sada ministar saobraćaja Osman Nurković i direktor poslovne jedinice za upravljanje projektom izgradnje autoputa Bar – Boljare, Goran Vujović.

"Po 2.130 eura dobili su direktori sektora i sekretar preduzeća", kazao je sadašnji direktor Monteputa, Junuz Mujević, koji neće dobiti bonuse, jer je od ove godine na čelu firme.

Zaposlenima je isplaćeno po 710 eura.

"Pravo zaposlenih na isplatu godišnjeg bonusa u iznosu do jedne prosječne neto zarade u preduzeću uvećane za minuli rad definisano je sporazumom zaključenim 7. juna 2012. između Odbora direktora, izvršnog direktora i sindikalne organizacije, pa je po tom osnovu zaposlenim isplaćen iznos od 710 eura", objasnio je Mujević.

On je podsjetio da je odluku o raspodjeli dobiti iz prošle godine donio Odbor direktora 6. juna, shodno zaključku Vlade.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније