Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me; Objavio: I. P. ]

08. 07. 2017. 07:42   >>  07:16 6

BUDVANSKA RIVIJERA

Dijele 131.000 eura bonusa

Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera odlučila je da iz dobiti za prošlu godinu direktorima i zaposlenima isplati 131 hiljadu eura bonusa.


To da je druga kompanija u većinskom državnom vlasništvu, nakon Monteputa, koja je odlučila da isplati bonuse direktorima i zaposlenima, potvrđeno je Pobjedi iz Ministarstva turizma i održivog razvoja.

Iz tog Vladinog resora su podsjetili da je Budvanska rivijera dobit od milion eura usmjerila u svoj fond rezervi.

"Krajem prošle godine Odbor direktora je odobrio isplatu bonusa u četiri rate od juna do septembra ove godine. Odlukom odbora direktora, zbog pozitivnog poslovanja može se isplatiti ta 13. plata u visini jedne mjesečne zarade svakog zaposlenog iz prethodne godine", objasnili su iz Ministarstva.

Iz tog Vladinog resora nijesu precizirali koliko su pojedinačno dobili direktori. 

U Odboru direktora kompanije su Saša Radović, Draško Krivokapić, Ratko Vukotić, Dragan Prelević i Branko Popović, a izvršni direktor je Katarina Kažnegra.

Mnoge državne kompanije su ostvarile dobit u prošloj godini, ali nijesu dijelile bonuse. To nijesu uradile ni firme iz resora Ministarstva poljoprivrede, kao što su Plantaže i Plodovi Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније