Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

09. 08. 2017. 11:46 >> 11:17

PONUDA TELENORA

U turističkom paketu 100 GB interneta

Kompanija Telenor, u jeku ljetnje sezone, nudi dodatne pogodnosti za korisnike pripejd 4G turističkog paketa.


"Umjesto ranije mogućnosti besplatne aktivacije jednog gigabajta (GB) interneta, od danas je moguće aktivirati 100 GB, koji se mogu koristiti po maksimlanoj brzini, tokom tri dana. Nakon svake naredne dopune, uslugu je moguće aktivirati pod istim uslovima“, objasnili su iz kompanije.

Iz Telenora su podsjetili da korisnici turističkog paketa mogu aktivirati i besplatan internet za Facebook messenger, Viber i WhatsApp, a za svaku od aplikacija dodjeljuje se po dva GB, koji se mogu iskoristiti tokom 15 dana.

"Obje usluge mogu se aktivirati slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom ACT na broj 1466. Cijena turističkog paketa je pet eura, uz euro inicijalnog kredita“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније