Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

03. 10. 2017. 08:17 >> 08:51
5

POVRATNA KARTA

Za Dubai 350€, do Sarajeva 200€

Najjeftinija povratna karta iz Podgorice za Dubai će koštati 350 eura, navedeno je Pobjedi iz avio-kompanija Flaj Dubai, koja će od 1. novembra uspostaviti liniju Dubai-Podgorica.

 

“Sve cijene ukjučuju takse, sedam kilograma ručnog i do 20 kilograma prtljaga koji se predaje”, precizirali su iz Flaj Dubaija.

Kompanija je prošle sedmice najavila da će se letovi obavljati dva puta sedmično, a uključivaće i zaustavljanje u Sarajevu.

“Najjeftinija povratna karta iz Podgorice za Sarajevo će koštati 200 eura”, kazali su predstavnici te avio-kompanije, koja prva nudi redovne linije između Podgorice i Sarajeva.

Predstavnici kompanije Flaj Dubai ranije se saopštili da će direktna linija za Dubai omogućiti putnicima iz Podgorice i produžetak putovanja ka 200 destinacija, koje uključuju regionalne prijestonice Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. Flaj Dubai je jedini prevoznik sa sjedištem u UAE koji nudi letove bez presijedanja do Podgorice.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније